• Forside

Ferrari pakkede Hamilton ind

Når man ikke kan tage Pole Position, så var det noget nær det optimale Ferrari fik ud af dagens kvalifikation. Med Kimi på siden af Lewis Hamilton og Felipe lige bag Lewis Hamilton kan de med en god start presse Hamilton optimalt.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/10 2008 klokken 14:10

Kimi Raikkonen kvalificerede sig for anden gang i træk på siden af Lewis Hamilton og foran holdkammeraten Felipe Massa. Denne gang starter Felipe Massa dog på pladsen lige bag Kimi Raikkonen, og med Felipe Massa, som en allieret på gridden.

Kimi Raikkonen sagde efter kvalifikationen.

”Endelig ser tingene ud til at gå min vej i kvalifikationen. Det er for sent hvad angår titlen, men vi har helt sikkert lært en lektie, som kan være nyttig næste år. Hele weekenden har vi døjet med at finde den rigtige opsætning, men alt vores arbejde virkede i Q3, hvor bilen var rigtig god.”

Kimi Raikkonen

”Uanset hvordan man ser på det, hvad angår brændstofmængder, så ville det have været svært at slå McLaren i dag, men jeg er tilfreds med det overordnede resultat til holdet. Vi kan regne med, at vi som altid vil være mere konkurrencedygtige i løbet end i kvalifikationen, så vi ser frem til imorgen, hvor vi vil prøve at opnå det bedste resultat som muligt til begge mesterskaber. Vejren kan dog skifte, så vi skal kar til at tage imod enhver ændring.”

Felipe Mass var lidt mere skuffet efter kvalifikationen end Kimi.

”Jeg kan ikke benægte, at jeg er lidt skuffet over kvalifikationen. At starte fra forreste række er altid vigtigt selv om løbet er langt vil jeg stadig gøre mit bedste for at opnå et godt resultat. I dag var det svært at finde den rette balance, specielt i Q3. Imorgen kan tingene ændre sig, da bilen har vist at den er god over længere løb.”

”Vi bliver nødt til at angribe for at tage positioner og vi tror vi har en god løbsstrategi. Det er rigtigt vores konkurrenter gjort det godt og vil være konkurrencedygtige; Vi håber at vi er mere konkurrencedygtige end de er.”