• Forside

Heidfeld straffet

Nick Heidfeld starter nier til løbet i morgen tidlig på Shanghai-banen. Heidfeld er blevet sat tre placeringer tilbage for at være blevet dømt for at ødelægge David Coulthards flyvende omgang i Q1.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/10 2008 klokken 15:10

Nick Heidfeld kvalificerede sig ind på plads 7 i morges. Avancerede til plads 6 med Mark Webbers motorstraf og ryker nu tilbage til plads ni for efter at være blevet dømt en placeringsstraf for at have ødelagt en af David Coulthards flyvende omgange i Q1.

Nick Heidfeld tog dog ikke imod straffen frivilligt, men efter en times talen frem og tilbage accepterede den hurtige tysker dog straffen. Til Autosport udtalte Nick Heidfeld.

”Jeg har givet min mening omkring episoden. Nu vil jeg prøve at gøre det bedste jeg kan fra P9.”

Nick Heidfelds måde at komme langt frem i kvalifikationen på var ikke videre velset af David Coulthard.

David Coulthard var ikke tilfreds med, at Nick Heidfeld kørte i vejen for ham efter hårnålen.

”Han burde vide, at han allerede var indenfor top 10, så for mig var det et eksempel på dårligt sportsmanship, da han alt han gjorde var at ødelægge min sidste flyvende omgang – Det var ikke hans intention at køre en hurtigere tid.”