• Forside

2008 i citater

Hvilke berømte citater kan du huske fra 2008? Her kommer nogle af de citater som umiddelbart forbindes af flest med 2008 sæsonen. Af hensyn til læsbarheden er de blevet frit oversat til dansk.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 21/11 2008 klokken 19:11

Hvilke berømte citater kan du huske fra 2008? Her kommer nogle af de citater som umiddelbart forbindes af flest med 2008 sæsonen. Af hensyn til læsbarheden er de blevet frit oversat til dansk.

”Jeg skal sparke den lille skid gul og blå indtil han undskylder,” kom det fra David Coulthard efter hans kollision med Felipe Massa i det Australske GP.


Felipe Massa stod til Skotske øretæver i Australien

”En øl kunne gøre godt nu,” – Lewis Hamilton omkring hans tanker under et problematisk pitstop i Sepang.

”Mere straf, mere straf,” – som Max Mosley sagde om McLaren i 2007…. Undskyld – Det var hvad han angiveligt sagde til en gruppe prostituerede, mens de blev filmet i hemmelighed.

Lewis Hamilton ville gerne have en øl, men endte et par løb senere med at køre op bag i Kimi Raikkönen til glæde for Kubica

”Jeg er blot taknemmelig for at Lewis valgte at køre ind i Ferrarien i stedet for mig,” sagde Robert Kubica efter han vandt de Canadiske GP.

”I hele min karriere har jeg været hurtig i vådt føre. Jeg har ikke glemt hvordan man gør bare fordi jeg er kommet til F1,” – Felipe Massa om det Engelske GP.

”Den var faktisk fin at køre på, men rådden at køre ræs på,” sagde Mark Webber om den fine nye bane i Valencia, og fortsatte så sit sprogbrug, med ord der ikke skal gengives her.

”Ferrari får ingen særbehandling af FIA. Ferrari arbejder ihærdigt med alle faktorer, og herunder også FIA, med henblik på at forbedre tingene fremover. De taler godt med FIA, og de prøver at finde løsninger med FIA. Bare fordi de ikke kritiserer FIA offentligt, betyder ikke at Ferrari får særbehandling,” – Ross Brawn før det Belgiske GP.

Bernie Ecclestone og Charlie Whiting

”Jeg mener den var i orden,” – Charlie Whiting om Hamiltons overhaling af Kimi Raikkönen på Spa Francorchamps i Belgien.

”Er du racerkører? Nej. Jeg har kørt ræs siden jeg var 8 år gammel, og kender sikkert alle kneb og tricks der er, og derfor er jeg den bedste til mit job,” forklarer Hamilton overfor Nigel Tozzi under appel høringerne efter Belgiens GP.

”For mig var han allerede sæsonens overraskelse. Men det han demonstrerede under disse vejrforhold, hvor han kørte fejlfrit fra start til slut og dominerede løbet totalt, var absolut topklasse,” sagde Michael Schumacher om Sebastian Vettel efter Monza.

Michael Schumacher er imponeret over Sebastian Vettel. Det er han vist ikke alene om

”Når man kører på baner, hvor det egentligt var mere passende at lave et cirkus kan alt ske, da hele sceneriet altid bliver tilsat en dosis safetycar. Det er pinligt for F1,” – Ferraris Luca di Montezemolo efter Singapores første GP.

”Hvis Ferraris direktør har ret i at Singapores GP er et cirkus, må vi takke ham for at levere klovnene,” replicerede Bernie Ecclestone til Luca di Montezemolo.

I følge Bernie Ecclestone var dette klovnerne i Singapores cirkus

”Hvis jeg kan hjælpe, vil jeg hjælpe Massa,” sagde Fernando Alonso om VM kampen.

”Jeg ved hvordan man vinder, og jeg ved hvordan man taber” sagde Massa da han havde tabt mesterskabskampen.

McLaren hyldest. Lewis har ikke travlt med at komme væk

”Jeg elsker dette team, og jeg rejser ingen steder. Dette team er det bedste i verden. Jeg er meget stolt af alt hvad McLaren har opnået. Selv da jeg voksede op og først fandt ud af hvad jeg ville lave, viste jeg at det var McLaren jeg ville køre for. Jeg plejede at tage ud til det gamle hovedkvarter og se på Ayrton Sennas og Mika Hakkinens mesterskabsbiler. Jeg rørte ved rattet og drømte at jeg en dag måske også kunne køre i sådan én, med nummer 1 på fronten. Nu er drømmen blevet til virkelighed,” sagde verdensmesteren Lewis Hamilton om sit hold, efter han havde vundet VM.