• Forside

Honda tæt på redning

Nick Fry udtaler, at der er langt flere interesserede købere end de 2-3 stk. som de fleste ellers indtil nu har regnet med. Faktisk er der så mange, at de bliver nødt til at fravælge nogle allerede inden de går i konkrete forhandlinger.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/1 2009 klokken 13:01

Til trods for den globale økonomiske krise tyder alt på, at Honda holdet vil finde en ny ejer i tide til at nå sæsonstarten i Melbourne.

I et interview med Autocom, udtaler Fry, at der oprindeligt var mere end 30 interesserede grupper, klar til at tage mod denne mulighed, som mange beskriver som en ”once in a lifetime” mulighed.

Ud af de første interesserede parter har Honda valgt at fravælge en del, hvorfor de nu er nede på 12. Disse 12 skal nu reduceres yderligere inden de afgørende forhandlinger indledes.

”Vi diskuterer med Honda ledelsen for tiden, om hvem af de sidste 12 vi skal fravælge og hvem vi således skal påbegynde forhandlinger med,” kom det fra Nick Fry, der sammen med Ross Brawn står for arbejdet med at redde holdet.

”Noget af det der er af størst betydning, i forbindelse med at finde en løsning, er, at den er langtidsholdbar. Vi ønsker ikke at stå i samme situation om to år!”

”Dem der køber Honda, får et meget stærkt hold, hvor der er blevet ofret omkring 75 millioner £ på udvikling, de forgangene 3 år, så det er en meget anderledes situation vi står i, i forhold til de små hold der tidligere har været til salg. Det er derfor interessen er så stor,” lød det fra den nu optimistiske Fry, der oprindeligt ikke troede at det ville lykkes for dem at sælge holdet.

”Jeg må indrømme, at jeg ikke troede ret meget på, at vi skulle få solgt holdet, da vi satte det til salg i december, men nu er jeg tæt på 100 % sikker.”

Hvem Honda taler med, vil Nick Fry dog ikke ud med - endnu!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER