• Forside

Dårligt løb for Scuderia Torro Rosso

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 19/3 2006 klokken 12:03

Løbet på Sepang var ikke optimalt for den nye stald Toro Rosso, idet Scott Speed udgik og Tonio Liuzzi kun kom ind som nummer 11, 2 omgange efter vindereren Giancarlo Fisichella.

Fra Scuderia Toro Rosso pressechef Thomas Hoffmann har vi modtaget følgende udtalelser.

Tonio Liuzzi (11)
”Det var virkeligt en skam jeg havde et sammenstød med en anden bil på den første omgang, og jeg dermed mistede tid da jeg skulle i pit for at få en ny næste sat på. Derudover var det svært at køre bilen hele løbet igennem, idet jeg ikke var tilfreds med bremserne og balancen af bilen hvilket betød, at jeg hele tiden blokerede det inderste hjul der var for let."

"Jeg kunne ikke holde en god fart og jeg blev ved med at blive holdt tilbage af blå flag. Det har været et løb der er værd at glemme, så jeg tænker allerede fremad til løbet i Melbourne (2. april, BMF1) ”


Vitantonio Liuzzi

Scott Speed (gennemførte ikke):
”Jeg havde ikke en for god start. Det er en skam at jeg ikke gennemførte løbet idet dette er banen hvor vi regnede med at skulle kæmpe mest. Der var for høj en aerodynamisk belastning, men mig og mine ingeniører fik til sidst fundet den rigtigt opsætning."

"Efter en dårlig kvalifikation, sluttede vi alligevel med at gøre et godt job. Med en fornuftig fart og en god position. Det er en skam men jeg mener vi kan gøre det bedre i Melbourne, i det dette sted ikke lige passer til os.”