• Forside

Point til BMW-Sauber

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 19/3 2006 klokken 17:03

I sæsonens andet løb lykkedes det for det tysk schweiziske hold at score to point. Det kunne dog være gået endnu bedre, hvis ikke motoren i Nick Heidfelds bil brød sammen mens han lå på femtepladsen.

Fra Jörg Kottmeier, der er pressechef hos BMW Sauber, har vi fået følgende udtalelser.

Jacques Villeneuve: (7) BMW Sauber F1.06-03 /BMW P86 Bedste tid: 1 :36.002 omgang 43
Jeg blev tidligt i løbet holdt tilbage af Trulli, hvilket var en skam da det kostede mig en del tid, men da jeg var forbi ham var det bare et spørgsmål om at køre indtil slutningen. Fysisk var løbet lettere end jeg havde ventet, og jeg viste at fra et mekanisk synspunkt burde alt være i orden eftersom det var det første løb for min motor."

"Det var virkeligt uheldigt for Nick, men vi fik de point som vi skulle have taget i Bahrain, så jeg er glad. Løbshastigheden var stærk, så nu bliver vi nødt til at arbejde med vores kvalifikation."

Nick Heidfeld; Udgik i runde 49, BMW Sauber F1.06-04 / BMW P86
Bedste tid: 1:35.751 omgang 41
”Jeg havde håbet på, at vi ville være hurtigere end under kvalifikationen, men jeg regnede ikke med at vi ville være så gode. Jeg kunne følge med McLaren raceren og jeg var hurtigere end begge Ferrarierne. Jeg havde en fantastisk start og vandt pladser lige fra starten af."

"Derefter havde jeg et problemfrit løb, udover forsinkeler med blå flag der gjorde det svært at overhale de langsomste. Efter mit andet pitstop var det ret tæt på for mig og Felipe Massa i sving 1, men jeg kunne holde mig foran ham. Motorskaden kom uden advarsel. Femtepladsen havde været brilliant for os, så det er virkelig en skam.”