• Forside

Jenson på podiet

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 19/3 2006 klokken 17:03

Så lykkedes det for Honda i deres andet løb at få en pilot op på podiet. Jenson Button fik hevet tredjepladsen hjem efter at være blevet taget indenom af Fernando Alonso via pitstop strategien.

For Rubens Barrichello gik det heller ikke denne gang så godt. Han måtte blandt andet modtage en 'stop and go'-straf og måtte derefter nøjes med tiendepladsen.

Jenson Button (3); hurtigste tid: 1:35.604
”Jeg er selvfølgeligt glad for at se os tilbage på podiet, men det var det øverste trin vi havde tænkt os, så vi er en lille smule skuffede. Vi ønsker at vinde løb, og i dag viste os at vi er med i kampen, men der er stadig en masse arbejde der skal udføres før vi kan opnå dette mål."

"Når dette er sagt så blev jeg holdt tilbage af traffik nogle gange, ikke mindst at Scott Speed før det andet pitstop. Var det ikke sket, havde det måske været muligt at komme ud af pitten inden Fernando Alonso.”

Rubens Barrichello(10), hurtigste tid 1:36.188
”Det har bestemt været en begivenhedrig weekend og det er skuffende at slutte den med en 'stop og go' straf (som han fik for at køre for hurtigt i pitten, red.), når jeg havde chancen for at score nogle point."

"De sidste to løb, har været lærerige for mit vedkommende, så jeg er sikker på det vil blive bedre i de kommende løb så vi kan begynde at udnytte potentialet af bilen.”