• Forside

Begge Ferrarier scorede point

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 19/3 2006 klokken 19:03

Efter en svær weekenden lykkedes det alligevel for begge Ferrari piloter at få scoret point. Således sluttede Felipe Massa på femtepladsen medens den tidligere verdensmeter Michael Schumacher sluttede lige efter på sjettepladsen.

Ferrari har dermed fået samlet 15 point i de to første løb og ligger sammen med McLaren på andenpladsen i konstruktørernes verdensmeterskab, og Michael Schumacher ligger med 11 point som nummer to i piloternes verdensmeterskab sammen med Jenson Button fra Honda.

Fra Ferrari's pressechef Luca Colajanni har vi modtaget følgende udtalelser.

Felipe Massa (5) chassis 252
"Jeg er meget tilfreds med resultatet, og vil gerne takke holdet for et excellent arbejde. At starte fra sidste række og så slutte som nummer fem er et godt resultat. Vores strategi virkede fint og jeg havde en god start."

"Under løbet var jeg i stand til at presse en smule mere på det rigtige tidspunkt, idet jeg under andre faser af løbet var nødt til at være afventende. Jeg mistede en masse tid bag de langsommere biler, men når jeg havde fri bane var jeg i stand til at forbedre min rytme og holde en god fart. Det var et svært løb men at afslutte som nummer fem giver mig en smule mere motivation til det næste løb, hvor jeg håber at være i stand til at kæmpe med de forreste."


Michael Schumacher pitstop

Michael Schumacher(6) chassis 253
Vi kan acceptere resultatet, når man tager hensyn til hvad der er sket i løbet af weekenden. Jeg tror ikke vi kunne have opnået ret meget mere. På mit andet stint var jeg ikke så hurtig som under det første og sidste, så nu må vi se at finde ud af hvad der var grunden."

"Derudover gik løbet mere eller mindre som jeg havde forventet det, også selvom en altid håber på lidt mere. Under den sidste del af løbet, var jeg ikke i stand til at komme forbi Felipe, fordi jeg ikke var hurtig nok, og han lavede ingen fejl."

"Melbourne bliver et helt andet løb og jeg håber det passer bedre til os og F248 Formel 1. Nu tager jeg et par dages fri sammen med min kone Corinna inden jeg rejser til Australien."