• Forside

Felipe Massa vil kæmpe om VM

Felipe Massa vil igen i 2009 være en af bejlerne til VM-titlen i Formel 1. Efter sidste sæsons tætte afslutning er Felipe Massa endnu mere tændt på at vinde i 2009. En afslutning, som vi spændingsmæssigt gerne ser gentaget i år.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/1 2009 klokken 09:01

Felipe Massa fortalte efter den første kørsel på Mugello i den nye F60, at han ser frem til at kæmpe med om VM igen i år. Naturligvis har han tænkt over, hvad der egentlig skete på Interlagos, men man får ikke noget ud af se tilbage, kun at kigge fremad.

Massa fortalte, at han havde udvekslet høfligheder med Lewis Hamilton til FIA’s prisoverrækkelse, men ellers fokuserer han på 2009.

”Jeg mødte ham ved FIA’s prisoverrækkelsesfest sidste år. Jeg sagde 'hej' og lykønskede ham, fordi jeg mente det ville være korrekt at gøre. Under pausen har jeg fået tænkt en masse, som sædvanlig, omkring hvad der skete, og nu er jeg endnu mere opsat på at vinde.”

Felipe Massa vil kæmpe med om VM i F60

”Vi vandt ikke, men det var ikke fordi vi ikke mulighederne for det, men fordi det ikke var meningen, at det skulle gå sådan. Jeg er klar til at kæmpe igen i dette års mesterskab. Jeg ønsker ikke at se tilbage, jeg vil hellere se fremad. Der er dårlige dage, men de gode dage betyder så meget mere.”

Felipe Massa sagde efter testkørslen også, at han var positivt overrasket over designet på F60.

”Da jeg først kom tilbage fra Brasilien har jeg set forskellige ting i vindtunnellen, men den færdige bil var anderledes. Igennem de sidste år er bilen blevet pænere år efter år. Jeg havde ikke forventet en smuk bil, men den er ganske køn, på trods af alle regelændringerne, som gør bilerne grimmere at se på.”

Felipe Massa og Ferrari F60.

”Lad os håbe den er hurtig. Jeg foretrækker en grim bil, der er hurtig end en flot bil, der er langsom.”

Den bil som Felipe Massa gav sin debut på Mugello kommer dog ikke til at ligne den bil, som Ferrari stiller til start med i Australien om 2½ måned.