• Forside

Bernie: Branson den helt rigtige type

Excentrikere tiltrækkes af hinanden, og der gælder også indenfor Formel 1. I et interview hilser Bernie Ecclestone meldingerne om Sir Richard Bransons interesse i Honda Racing velkommen.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 19/2 2009 klokken 20:02

Som vi kunne oplyse i går, har Virgin-ejeren, Richard Branson, efter sigende meldt sig som interesseret køber til det lukkede Honda Racing Team.

Bransons interesse i Formel 1 hilses velkomment af F1-bossen, Bernie Ecclestone, der øjner en løsning på krisen i Formel 1.

I et interview med avisen ’Mirror’ udtaler Ecclestone: ”Hvis Virgin er interesseret, og hvis det folk siger, er rigtigt, at de ønsker det samme management, så er det også rigtigt godt.”

Onkel Bernie i godt selskab ved Red Bull STR præsentation.

Det hedder sig, at der er flere interesserede købere, men Bernie siger, at han vil byde Branson velkommen med åbne arme.

”Han er lige præcis den type, vi gerne vil have ind i sporten,” siger Ecclestone. ”Sir Richard Branson er en vidunderlig fyr. Jeg mødte ham på Monza sidste år, og vi kom virkelig godt ud af det sammen.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER