• Forside

Vettel begejstret for 3. startposition

Red Bull har haft en del problemer op til kvalifikationen til Australiens Grand Prix, men i sidste ende hentede Sebastian Vettel tredje startposition og Mark Webber starter som tier.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 28/3 2009 klokken 12:03

Sebastian Vettel var en glad mand efter kvalifikationen, der ellers ikke tegnede for godt for ham.

“Det har været nogle svære dage op til kvalifikationen,” indrømmede han. “Jeg fik kun en enkelt omgang i første træning. Så lavede jeg en fejl i anden, der gjorde, at vi ikke kunne gennemføre vores program.”

“Derefter fik vi en fejl i morges, der kostede os en del tid på banen. Så det har været alt andet end ideelt, men vi tog os sammen, kiggede dybt ned i dataene og forsøgte at forberede os så godt som muligt til kvalifikationen.”

Sebastian Vettel starter som nr. 3 i Red Bull RB5.

“Det er meget tæt helt fra toppen og ned til midterfeltet. På et tidspunkt tænkte vi, at vi måske ikke engang kunne hænge på i Q2, og nu er vi nr. 3 på startgridden.”

“Jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg virkelig har et godt udgangspunkt,” sluttede Vettel.

Hjemmebaneidolet, Mark Webber, var lidt mere nedtonet efter kvalifikationen.

“Jeg er ikke helt tilfreds med min sidste omgang. Mine foregående flyvende omgange gik fint, så jeg havde set frem til et bedre resultat. Men det er, hvor vi nu er, og vi må få det bedste ud af det i løbet,” sluttede australieren.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER