• Forside

Video: Jordan tilbage på scenen

Efter en eksklusiv koncert på Nürburgring takkede den tidligere Formel 1-holdejer, Eddie Jordan, personligt BMF1's udsendte for deres opbakning. Se vores helt egen, ægte håndholdte video fra mødet.

Eddie Jordan. . Copyright Jordan Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/7 2009 klokken 14:07

Eddie Jordan kom højst overraskende forbi McLaren-Mercedes standen i Nürburgrings nye F1 Village, som skal sikre de mange Formel 1 tilhængere tørvejr, når der skal købes ind i de mange holdboder.

Det var dog ikke for at skrive autografer, at den musikalske tidligere holdejer kom forbi standen, men derimod for at vise, at han er mester i at håndtere et par trommestikker.

Sammen med det af Mercedes hyrede band overtog Eddie trommesættet og fyrede den af med det gamle Rolling Stones nummer, ”Brown sugar”, i super god stil.

Jordan på trommer.

Nyd lidt af nummeret her, optaget på et 6 år gammelt Canon Powershot G5 kamera - ægte håndholdt:



Efter dette ene nummer kom Eddie Jordan hen til de fire BMF1-udsendinge, hvor han personligt takkede for den store opbakning, som de viste over for den savnede, karismatiske holdejer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.