• Forside

Schumacher kommer på podiet

Formel 1-cirkussets absolutte chef, briten Bernie Ecclestone, forventer at Michael Schumacher som minimum vil komme på podiet, når tyskeren kommer tilbage til sporten som aktiv deltager i Valencia.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/8 2009 klokken 10:08

Ferrari har indtil nu ikke haft den bedste sæson, men de sidste par løb har bevist, at de er ved at være på vej tilbage, noget der får Bernie Ecclestones forventninger til den 7-dobbelte verdensmesters comeback til at stige.

”Det er fantastisk gode nyheder, at han kommer tilbage,” udtalte Ecclestone, der som de fleste ved, er meget stor fan af den tyske racerkører.

”Det bliver fantastisk at se ham kører igen, og jeg er sikker på, at han vil ende på podiet, måske endda vinde løbet i Valencia.”

Ecclestone er også helt sikker på at Michael Schumacher ikke engang ville overveje et comeback, hvis ikke han selv troede på, at han kunne vinde løb.

Michael Schumacher er klar til at vinde igen

”Michael er altid meget hurtig. Når han kører løb, er han fantastisk hurtig. Han ville slet ikke overveje et comeback, hvis ikke han var hurtig,” kom det fra Ecclestone, der tilføjede: ”Jeg er ret sikker på, at han vil komme på podiet eller måske endda vinde løbet.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER