• Forside

Schumacher træner hårdt

Michael Schumacher arbejder hårdt og målrettet på at komme tilbage som en af de bedste Formel 1-kørere i feltet, når han i Valencia afløser den skadede Felipe Massa. Gokart er en af træningsformerne.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/8 2009 klokken 10:08

Ingen skal være i tvivl om, at Michael Schumacher ikke bare stiller til start i Valencia, for at køre den ledige bil for Ferrari. Han stiller til start for at vinde.

Som en del af de forberedelser Schumacher arbejder med, er gokarttræning en stor del.

Den nu 40 år gamle 7-dobbelte verdensmester, træner på den italienske gokartbane Lonato, hvor de høje italienske varmegrader også har hjulpet ham med at blive i stand til at klare de høje temperaturer, der forventes at ramme kørerne i Valencia.

”At træne i en gokart, er virkelig god træning,” udtalte Schumacher under et interview på banen. ”Det er derfor jeg hurtigt takkede ja til et tilbud om at teste med Tony Kart-holdet i Lonato,” tilføjede han.

Michael Schumacher og Ferraripræsident Luca de Montezemolo, er klar til at vinde løb igen.

”Som jeg ser det, har jeg ingen bedre valgmuligheder for at træne, da gokart giver meget de samme udfordringer som Formel 1, hvad angår styring af bilen. Faktisk er gokart endda en smule mere vanskelig,” sagde tyskeren, der også kunne tilføje, at han har tabt tre kilo, efter at han har indledt det hårde træningsprogram forud for hans comeback til Formel 1 om 14 dage.

Michael Schumacher fortalte yderligere, at han træner sammen med Luca Badoer og at de to, igen, har fundet ud af, at det at køre kart er fantastisk sjovt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER