• Forside

Ingen betalingskørere til USF1

Selvom det kommende Formel 1-hold, USF1, har fået tilbud fra kørere, der er villige til at betale så store beløb for et Formel 1-sæde, at det svarer til 3 fjerdedele af holdes årsbudget, har holdet valgt at afvise tilbudene.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/8 2009 klokken 13:08

”Vi bliver nød til at kunne se hinanden i øjnene, når vi indgår en aftale med en kører til vores Formel 1-hold,” udtalte USF1 medejer, Peter Windsor.

”Vi har på nuværende tidspunkt fået to, særdeles attraktive tilbud fra kørere, der ikke har nogen Formel 1-erfaring, men som begge har vundet løb i GP2-serien. Beløbet vil sikre holdets økonomi, men vi bliver nødt til at være ærlige for os selv, og vi har meldt ud, hvad vores hold står for samt hvorfor, vi har valgt at takke nej til disse tilbud,” tilføjede Windsor.

USF1 har fra start meldt ud, at de satser på, at stille til start med to unge amerikanske kørere, men på det seneste er der dog flere rygter der peger imod, at kun den ene af de to pladser, vil blive besat af en ung amerikaner.

Det andet sæde vil tilfalde en mere erfaren, ikke-amerikansk kører. Det kunne meget vel være Nick Heidfeld, der efter denne sæson står uden sæde, eftersom BMW Sauber lukker biksen med udgangen af denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.