Betinget straf til Renault

Så er der kommet en afgørelse i Crashgate-sagen, hvor Renault stod under beskyldning for at forulykke med Nelson Piquets racer, for at fremme Fernando Alonsos chance for at vinde. Det blev til en betinget dom.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/9 2009 klokken 14:09

Renault må siges at være sluppet ekstremt billigt, da de her for kort tid siden fik tildelt deres dom for at have manipuleret med løbsresultatet i Singapore sidste år.

Pat Symonds og Flavio Briatore havde inden løbet en lille snak med Nelson Piquet Jr. om et godt sted at køre galt. Beskyldninger, der i første omgang pure blev afvist, men som Renault nu er blevet dømt for som rigtige.

Selvom der er tale om en meget alvorlig sag, er Renault alligevel sluppet billigt med en betinget straf, der indebærer diskvalifikation fra mesterskabet til og med 2011.

Det hedder i udtalelsen fra World Motor Sport Counsil: ”Med udgangspunkt i vores egne undersøgelser omkring uheldet på Marina Bay, har FIA valgt at give Renault en betinget straf i forhold til mesterskabet, løbende til udgangen af 2011.”

Renault har accepteret dommen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renaults skæbne afgøres i dag FIA præsenterer ny 2010-kalender »