• Forside

Renaults skæbne afgøres i dag

Den, efterhånden, famøse Crashgate-sag, hvor Nelson Piquet Jr. angiveligt skulle have sat Renault Formel 1-raceren i væggen med vilje, for at frembringe sikkerhedsbilen, har her til morgen været foran World Motor Sport Counsil. Resultatet forventes senere i dag.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/9 2009 klokken 14:09

I løbet af eftermiddagen eller aftenen vil WMSC (World Motor Sport Counsil) angiveligt komme med en udmelding omkring Renaults skæbne i Formel 1. Her til formiddag har der været afholdt en høring i sagen, hvor Renault er under beskyldning for at have bedt Nelson Piquet Jr. om at køre galt med vilje.

Piquet har fået frit lejde, så han ikke vil blive straffet for eventuelle kriminelle udtalelser. Anderledes forholder det sig for den nu fyrede, tidligere teamchef, Flavio Briatore, der har valgt ikke at møde op til dagens høring.

Alt efter hvor galt det ender for Renault, der har undladt at sætte spørgsmålstegn ved rigtigheden af beskyldningerne, vil holdet i værste fald blive straffet med total udelukkelse fra sporten.

Det vil dog næppe ske, især ikke efter at man valgte at følge Flavio Briatore og Pat Symonds ud af porten, en sidste gang.

Her på BMF1, vil vi naturligvis vende tilbage med information omkring udfaldet, så snart der foreligger noget officielt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER