• Forside

Ecclestone chokeret

Formel 1s konge, briten Bernie Eccelstone, er meget chokeret over dommen over Flavio Briatore efter den såkaldte Crashgate, hvor Renault slap med en mild straf, mens Briatore nu er totalt ude af Formel 1.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/9 2009 klokken 12:09

Som en del af dommen over Renault, der blev dømt for at have fået Piquet Jr. til at køre galt i Singapore sidste år, for at stille Fernando Alonso stærkere, er den nu fyrede Renault-chef, Flavio Briatore nu ude af Formel 1 for livstid.

Briatore selv, er meget skuffet over, at Renault bare har besluttet sig for at modtage dommen, hvorved Briatore endte med at være den skyldige person, mens Renault selv slap med en betinget steraf.

Nu melder Bernie Ecclestone så ud, at han er dybt chokeret over Briatores pludselige exit fra sporten, sammen med Pat Symonds.

”Jeg føler dyb sympati for ham, egentlig,” kom det fra Ecclestone, der længe har brugt megen tid sammen med Briatore, som også mange havde forventet ville efterfølge den aldrende Ecclestone.

”Jeg er naturligvis meget overrasket over det der er sket, men også meget overrasket over, at de bare har besluttet sig for at gå,” tilføjede Ecclestone, der på dette tidspunkt, ikke ønsker at kommentere yderligere på sagen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER