Briatore udelukket på livstid

Som følge af dommen over Renault, vedrørende ”CrashGate”, er Flavio Briatore blevet udelukket fra Formel 1 på livstid. Briatore overvejer et sagsanlæg.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/9 2009 klokken 13:09

Flavio Briatore, der efterhånden er blevet en institution i Formel 1, er nu officielt helt ude af sporten, efter at han i går blev dømt for at være idémanden bag Nelson Piquet Jr.’s afkørsel sidste år i Singapore.

Den hårde dom kommer efter, at Renault Formel 1 holdet, slap meget mildt for at komme med alle de oplysninger de kunne til WMSC, for at hjælpe med opklaringen.

Selve dommen mod Renault, lød på diskvalifikation fra verdensmesterskabet, men udstedt som en betinget dom, løbende til 2011.

Flavio Briatore er selvsagt ikke helt tilfreds med dommen, som må siges at gå ud over alt det den flamboyante italiener står for.

At Briatore er medejer af den engelske fodboldklub, Queens park Rangers, må i denne sammenhæng ses som en lille hobbytjans.
Briatore overvejer således, kraftigt, i øjeblikket, at sagsøge FIA for at ødelægge hans forretning.

Der er da også flere, der mener at en livstidsudelukkelse af Briatore, virker noget overdrevet, også indenfor FIAs egne rækker.

Således udtaler Carlos Gracia, der er FIAs spanske medlem: ”En udelukkelse fra Formel 1 aktiviteter på livstid til Briatore, virker noget overdrevet, især når der ikke foreligger nogle beviser, ud over de udtalelser vi har fået fra Piquet.”

Dette er næppe de sidste vi har hørt fra denne sag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ecclestone chokeret Abu Dhabi for fuld musik »