Alonso: Jeg er meget glad og meget stolt

Fernando Alonso er netop blevet bekræftet som kommende Ferrari-kører fra næste sæson. Alonso har ikke selv sendt en pressemeddelelse ud endnu, men til ferrari.com udtaler han, at han glæder sig til at skifte til Ferrari. Et år før tid.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/9 2009 klokken 18:09

Fernando Alonso bliver den nyeste kører hos det traditionsrige Ferrari og endnu engang bliver det en løbsvinder og verdensmester, der skifter til de røde. Skiftet kommer dog et år tidligere end planlagt.

Til ferrari.com udtaler Fernando:

”Jeg er meget glad og stolt over at blive en Ferrari-kører. At køre en single-seater fra den stejlende hingst er alles drøm i denne sport og i dag har jeg fået muligheden for at få denne drøm opfyldt.”

Podiet, Brasilien 2006

”Jeg ønsker at takke Ferrari bestyrelsesformand Luca di Montezemolo, der virkelig ønskede denne 3-årige kontrakt. Vi havde allerede en aftale i sommers, startende i 2011, men de sidste par dage har billedet ændret sig og vi besluttede at fremrykke min ankomst til Maranello med et år.”

”Årene hos Renault har været fantastiske. Sammen har vi vundet fire verdensmesterskaber (to kørere og to konstruktører, red.) og indtil i dag 21 Grand Prix-sejre. Jeg ønsker teamet (Renault) alt det bedste og håber, at vi kan opnå nogle gode resultater i de sidste par løb i år.”

Felipe Massa og Fernando Alonso

”Efter denne sæson vil jeg lægge al min energi i næste sæson. Jeg er sikker på, at sammen med Felipe vil vi give Ferrari og fansene i hele verden en masse glæde. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med at arbejde med mit nye team.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi forlader Ferrari Forandret Suzuka »