• Forside

Toyota bliver i Formel 1 i 2010

En aftale med firmaet ZF Sachs er netop blevet bekræftet af Toyota Motorsport GmbH. Aftalen løber fra starten af 2010, og gør dermed en ende på tvivlen om Toyotas videre færd i Formel 1.

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 1/10 2009 klokken 14:10

Toyota Motorsport GmbH har i dag bekræftet en aftale med ZF Sachs om, at koblings-og støddæmpnings eksperterne skal være deres officielle leverandør.

Aftalen, der allerede blev indgået op til det tyske Grand Prix, gælder fra 2010 og frem.

Som officiel leverandør vil ZF Sachs få reklamer i Panasonic Toyota Racings garage, på deres trucks til fragt af biler, såvel som andre steder hvor de kan få branding. ZF Sachs vil også få fordele af Toyota Motorsports omfattende partner-aktiveringsprogram.

Toyotas tilhængere kan fortsat se deres hold kæmpe med i mesterskabet i år 2010

Tadashi Yamashina, Formand og Teamchef for Toyota Motorsport sagde:

"ZF Sachs Race Engineering koblingen er allerede en integreret del af vores TF109 racer, så vi har allerede oplevet ZF Sachs forpligtelse overfor kvalitet og ydelse - værdier begge vores firmaer deler. Det er specielt tilfredsstillende allerede at have en partner for 2010.

Selvom vi stadig er i gang med sæsonen, er udviklingen og planlægningen selvfølgelig i fuldt sving for næste år.
Jeg er overbevist om, at med holdets hårde arbejde og den fortsatte support fra vores partnere, vil vi blive et stærkere hold end nogensinde."

Dr. Peter Ottenbruch, CEO for ZF Sachs, udtalte:

"Dette partnerskab med Toyota Motorsport, styrker vores forpligtelse og involvering i Formel 1. Det er en af de mest avancerede former for motorsport i verden, og er derfor en idéel platform for vores produkter.

Som et etableret og ambitiøst hold, er Toyota Motorsport den perfekte partner for ZF Sachs, til at udvide vores involvering og aktiviteter i Formel 1, så jeg ser frem til et langt samarbejde, der vil bære frugt.

RELATEREDE NYHEDER