• Forside

Toro Rosso bekræfter samme duo i 2010

Red Bull Racing og Scuderia Toro Rosso er de to hold, der udsender nogle af de sjoveste pressemeddelelser, men selv om de er sjove, så indeholder de også nogle fakta, man nemt går glip af. Senest bekræfter de, at Buemi og Alguersuari fortsætter til næste år.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/10 2009 klokken 14:10

I anledning af at Ferrari har bekræftet Fernando Alonso som ny kører har Scuderia Toro Rosso udsendt en pressemeddelelse omkring dette, hvor de samtidig bekræfter, at der ikke kommer ændringer hos dem.

Den lyder som følger:

”Ferrari har endelig bekræftet, at Fernando Alonso vil blive holdkammerat med Felipe Massa næste år – faktisk har spanieren fået en treårig aftale med den stejlende hingst, og det betyder at de andre kørere nu kan hoppe rundt og prøve at finde et sæde før musikken stopper.”

Podiet på Ungarns Grand Prix

”I øjeblikket ser det således ud: Kimi Räikkönen tager tilbage til McLaren, så ham og Lewis Hamilton burde få det rigtigt sjovt, men vi er ikke så sikker på hvem af dem. Robert Kubica vil skifte til Renault, og Williams’ Nico Rosberg og Brawn’s Rubens Barrichello vil bytte sæder.”

Der er intet nyt at skrive om Sebastien Buem og hans holdkammerat.i

”I det tilfælde, at du ikke skulle vide det, så er der ingen ændringer i vores kørerline-up, så intet at skrive om her.”