Muggen Massa

Efter at det blev kendt, at Renault havde snydt i Singapores Grand Prix sidste år, mener Felipe Massa, at resultatet bør annulleres, hvilket vil gøre ham til verdensmester.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 3/10 2009 klokken 17:10

Efter Renaults Crashgate-episode blev kendt, har Ferraris sygemeldte kører, Felipe Massa, været ude med den skarpe tunge efter både Lewis Hamilton og FIA.

Massa har udtalt i brasiliansk TV, at han mener, at resultatet af Singapores Grand Prix bør udelades i mesterskabskampen for 2008, hvilket effektivt ville gøre ham til verdensmester.

"Det er jo det der sker, hvis man finder ud af at en dommer har været bestukket i en fodboldkamp," forklarer han.

Felipe Massa er den rette verdensmester, ifølge ham selv.

Lewis Hamilton derimod undrer sig meget over kollegaens udfald og siger, at "det var mit indtryk at både Felipe og jeg var enige om at vi kæmpede om mesterskabet på en fair måde. Der vil altid være en række hvis'er og men'er i et mesterskab, men sådan er det bare.”

Hamilton behøver næppe være nervøs for sin pokal, da FIA har taget den stilling at resultatet af mesterskabet ikke kan omgøres efter udgangen af november 2008, ligesom der jo også er faldet en afgørelse i Crashgate episoden.

Massa og Hamilton bytter drikkedunk

Havde det endeligt været anderledes, kunne man med rette måske også mene, at det kun var Renaults resultat de skulle slettes, hvilket ville give Hamilton en andenplads, og dermed 2 points mere, hvorimod Massa ville få en tolvteplads i løbet, og dermed stadig ingen points.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fem kørere straffet efter kvalifikationen Japans Grand Prix, warm-up - opdateret »