Officielt: Kubica til Renault

Så blev det officielt bekræftet, at Robert Kubica vil skifte fra BMW Sauber til Renault i 2010, som afløser for Fernando Alonso, der skifter til Ferrari.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/10 2009 klokken 16:10

I går kunne vi skrive, at Robert Kubica efter al sandsynlighed ville blive annonceret som afløser for Fernando Alonso, hos Renault i dag.

I dag kan vi så bekræfte at det nu er et faktum.

Robert Kubica kom til BMW Sauber som Grand Prix-kører, i 2006, som afløser for Jacques Villeneuve, der på det tidspunkt fik sparket som følge af manglende resultater.

Allerede efter tre løb, beviste den polske kører, at det ikke var bilen, men manden, der var noget galt med, da han stod på podiet.

I pressemeddelelsen fra Renault udtaler Bob Bell, at de længe har haft kik på Kubica, som de nu er utroligt glade for at have i deres stald. De ser ham som et af de absolut største talenter i Formel 1.

”Renault har store ambitioner og ser frem til, at Robert Kubica vil være med til at løfte dem,” lød det fra Bell.

Kubica selv udtaler også, at han er meget glad for at have fået denne chance for at komme over på et ægte vinderhold.

”Jeg deler deres stærke vindermentalitet og føler mig meget velkommen hos dem,” siger polakken. ”Jeg er yderst motiveret og kan næsten ikke vente med at køre for dem.”

”Jeg tror på, at Renault igen vil blive et af frontholdene i 2010 og at jeg forhåbentlig vil være med til at kæmpe om det samlede mesterskab sammen med dem,” sluttede Robert Kubica.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Grønt lys til Abu Dhabi Bernie: Bevis din uskyld, Flavio! »