• Forside

Toyota TF110 til salg

Toyota har trukket sig ud af Formel 1-sporten, men det betyder ikke, at vi ikke får næste års TF110 at se. Ifølge en fransk avis vil Toyota-holdet sælge designet af TF110 til interesserede bydere.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/11 2009 klokken 09:11

Den franske avis ’Le Parisien’ skrev for et par dage siden, at Toyota skulle være interesserede i at sælge deres TF110-design til andre interesserede hold. I sidste uge skrev vi på BMF1, at det spanske hold Epsilon Euskadi kunne være interesserede i at købe et andet teams udvikling.

Det forventes, at Toyota vil tilbyde deres design til USF1 og Manor GP. USF1 har endnu ikke fået crashtestet deres chassis, og Manor GP har der været lidt stille omkring. Nick Wirth skulle have designet chassiset udelukkende ved hjælp af CFD-computerteknologi.

Det kunne dog også være Epsilon Euskadi ville være interesserede i at købe designet, måske som basis for et 2011-angreb på Formel 1.

Lotus i gang med produktionen af det første chassis

BMW har igennem året arbejdet med den bil, som Quadbak Investment skal køre med i 2010, hvis de får den formodede startplads. Lotus er godt i gang med deres design og har et samarbejde med Aerolab.

Campos Meta er også så langt fremme, at chassiset har gennemgået og klaret de vigtigste crash tests, og sluttelig er Scuderia Toro Rosso langt fremme med udviklingen af deres første design i Faenza.