Ekstra julegave til Felipe Massa

For et par dage siden afholdt Ferrari sin årlige julefest. Her var der hele tre udklædte julemænd, men det var Ferrari-præsidenten, Luca di Montezemolo, der kom med de gode gaver. Således fik Felipe Massa en gave for stor til juletræet.

Det var Felipe Massa, der var klædt ud som julemand, men det var Luca di Montezemolo der kom med gaverne . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 16/12 2009 klokken 12:12

Luca di Montezemolo var i sit gode julehumør, da han i weekenden var vært ved det årlige julearrangement i Maranello.

Oplyst af det store juletræ, doneret af borgmesteren fra byen Brunico, blev der spredt juleglæde og delt gaver ud.

Ferrari's juletræ Copyright Ferrari Media

En af disse gaver tilfaldt Ferraris (u)heldige kører Felipe Massa, der oplevede at få afbrudt sit comeback til de rigtig gode resultater i Formel 1 efter uheldet i Ungarn, men nåede at køre lidt opvisning i en Ferrari F60 og at blive far for første gang.

Det var Felipe Massa, der var klædt ud som julemand, men det var Luca di Montezemolo der kom med gaverne Copyright Ferrari Media

I søndags opfyldte Luca di Montezemolo endnu et ønske. Felipe Massa havde ytret ønske om, at han gerne ville tilbage bag rattet af en Formel 1-bil engang mere i år, og det ønske opfyldte Ferrari-præsidenten.

I går kørte Felipe Massa 30 omgange på Mugello-banen i en Ferrari F2007, udstyret med Bridgestones demonstrationsdæk og afviklet under Corse Clienti-programmet. Vejret spillede dog sin rolle på testen, så Felipe kunne kun køre om eftermiddagen.

”Jeg er glad for, at jeg kunne vende tilbage til denne bil og det er altid en fornøjelse at køre på en bane som Mugello. Alting gik godt,” siger Massa.

I mangel af billeder fra Mugello, får I lige et billede af Felipe Massas comeback til Ferrari F60 under Ferrari World Finals i Valencia. Copyright Ferrari Media.

”Det var en skam, at jeg kun kunne køre om eftermiddagen. Lad os håbe, at jeg kan køre igen i morgen (onsdag).”

Vi kan desværre ikke bringe billeder fra testen, da Ferrari ikke har frigivet nogen endnu, så i stedet kommer lige lidt flere billeder fra julefesten i søndags.

Luca di Montezemolo ved Ferraris julefest Copyright Ferrari Media

Udover denne store modelbil fik Felipe Massa en ekstra speciel gave. En sidste tur i en F2007. Copyright Ferrari Media

Tre glade Ferrari julemænd - Badoer, Gene og Massa Copyright Ferrari Media

Julemændene Luca Badoer og Felipe Massa omgivet af glade Ferrari-medarbejderes børn Copyright Ferrari Media

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault bliver i Formel 1 Kun nakken gjorde værker »