• Forside

Stefan GP knokler løs

Det serbiske hold, Stefan GP, arbejder stadig på at have en løbsklar bil parat, og de er kommet længere end man skulle tro, takket være Toyota.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 30/12 2009 klokken 14:12

Det serbiske motorsportshold, Stefan GP, har efterhånden vist intens interesse for Formel 1 i lang tid.

Først ville de udvikle en bil selv, i stil med det vi ser fra US F1, Campos og Virgin, men da Toyota kom med deres tilbagetrækning fra sporten, var der lige pludselig en spændende genvej, hvilket Stefan GP's ledelse ikke var sene til at lægge kræfter ind på.

En række møder blev aftalt, og afholdt, og selvom intet er officielt, og ingen udmeldinger er kommet, ser det ud til at Stefan GP bygger en bil på basis af det der skulle have været Toyotas 2010 deltager.

Skal denne bil hedde Stefan?

Bilen er blevet crashtestet, og er blevet godkendt, dog ikke som en officiel FIA-crashtest, men dog med repræsentanter for FIA til stede.

Selve bilbyggeriet går altså ikke så skidt, men for at kunne stille til start i Bahrain til marts, skal de håbe på at andre ikke når det, sådan som Bernie Ecclestone har spået om US F1.

På holdets hjemmeside kan man ligeledes se, at de er i gang med at hyre personale til de forskellige funktioner der ligger bag et Formel 1-hold.

RELATEREDE NYHEDER