• Forside

Tynd is aflyste iskørsel

Red Bull Racing skulle i går have kørt opvisning på en specielt anlagt bane på den frosne sø bag Gilles Villeneuve-banen i Montreal, Canada. Det måtte man desværre aflyse, da isen var blevet for tynd på grund af varme.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/1 2010 klokken 15:01

Den ventede iskørsel med en Red Bull-racer på den frosne sø, der skulle være afviklet søndag, blev aflyst på grund af tynd is.

Mens vi i Danmark døjer med kulde og efterhånden tyk is de fleste steder, havde varmere vinde gjort isen i det olympiske bassin for tynd at køre på.

I mangel af et billede af en Red Bull på isen bringer vi her et af en Ferrari i stedet.
Copyright Ferrari Media


Dermed blev det ikke til den store hyldest til Canada og det canadiske Grand Prixs tilbagekomst i kalenderen. Det er muligt, at det kan lade sig gøre at lave opvisningen på et senere tidspunkt, men det er for tidligt at tage stilling til.

Arrangørerne, Red Bull Canada udtaler i en pressemeddelelse:

"Det er skuffende, at ‘Red Bull Frozen One’-opvisningen matte aflyses på grund af ustabile isbetingelser skabt af varme vejrmønstre. Begivenheden var planlagt til at blive afviklet søndag (17. januar) på det frosne vand i det olympiske bassin”

”En ny dato er ikke blevet fastlagt, men vi ser på mulighederne for at genplanlægge det. Vi vil gerne takke indbyggerne i Montreal for deres entusiasme og håber, at vi kan fejre Formel 1’s tilbagevenden til Montreal på et senere tidspunkt.”

Red Bull brugte i stedet aflysningen til at optage nogle reklamefilm.

RELATEREDE NYHEDER