Villeneuve tilbage

Hvis det lykkes for Stefan GP at komme til start i dette års Formel 1 mesterskab, er der meget der tyder på, at vi vil få endnu en eks verdensmester med på startgridden, i form af canadieren Jacques Villeneuve.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/2 2010 klokken 14:02

Selvom Stefan GP fortsat ikke har fået en plads på gridden forud for 2010 verdensmesterskabet i Formel 1, fortsætter det ambitiøse hold med forberedelserne, overbevist om, at de i sidste øjeblik får en plads.

Holdet har bilen klar, har hyret deres første kører, der er den tidligere Williams kører Kazuki Nakajima og nu er der meget der tyder på, at det andet sæde også er ved at være på plads.

Tidligere har Ralf Schumacher været manden de fleste har udset til dette sæde, men nu melder holdejer Zoran Stefanovic ud, at de er meget tæt på at have en aftale på plads med Jacque Villeneuve.

Men inden Villeneuve kan komme til start igen, er der meget der skal falde på plads for Stefan GP.
Ikke nok med, at alle pladser, som det ser ud nu, er taget, skal de andre hold også åbne op for muligheden, noget Ferrari som det ser ud nu, ikke lader til at være varm på.

På den officielle liste over hold der er meldt klar til start, er der lige nu 12 hold. Men det er ikke USF1 der mangler, selvom de har meldt ud, at de ikke kommer til start i mindst de fire første løb, derimod Sauber.
Tidligere har FIA ellers bekræftet, at Sauber har fået det ledige hul efter Toyota, men at det netop er Sauber der mangler, hænger måske sammen med, at Stefan GP er bygget på det gamle Toyota hold, og de derfor vil få deres numre på gridden, hvis USF1 ryger ud, hvilket så vil give Sauber de sidste numre.

Med få uger tilbage, er der travlhed hos FIA. Dog skal vi næppe forvente at Stefan GP får afgjort deres skæbne, før få dage inden åbningsløbet i Bahrain.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Soucek overtager Parentes reservekørerrolle Sponsorflugt fra USF1 »