Kimi til Toro Roso i 2011

Kimi Räikkönen var igen i sidste uge i søgelyset hos Red Bull. Finnen, der i år kører for Red Bulls juniorteam i rallyverdensmesterskabet, blev præsenteret som ny Scuderia Toro Rosso-kører i Japan. Hvilken kører han skal afløse vides ikke endnu.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 6/4 2010 klokken 19:04

Hvis du kiggede rundt på nettet i sidste uge, så læste du måske, at Toro Rosso præsenterede Kimi Räikkönen som ny kører for 2011. Måske havde du lidt svært ved at forstå det skrevne for det stod på flere japanske F1-sites, men originalen kommer dog fra F1-stinger.com.

Det lyder som en interessant nyhed, der hurtigt kan sættes i forbindelse med Lewis Hamiltons udtalelser i Australien om, at Mark Webber ville trække sig tilbage fra Formel 1 efter denne sæson. Det skulle så give plads til Sebastien Buemi ved siden af Sebastian Vettel.

Virkeligeden er dog, at det japanske website skrev en yderst god aprilsnar. Så god, at Toro Rosso måtte ind og dementere det på deres website, og i selve den originale tekst skulle Kimi køre allerede i Malaysia. Der skal alligevel noget til før et Formel 1-team reagerer på et websites nyhed.

Hvis du kigger godt efter på billedet, så kan du se, at der står UsO på kørerdragten og i teamlogoet. Uso er japansk for nar, og nyheden blev lagt op 1. april.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nu skal kørerne bruge spejlene Europa må vige for nye lande »