McLaren ud af asken

McLaren chef, Martin Whitmarsh, røbede i et interview op til Kinas Formel 1 Grand Prix, at det var på et hængende hår, at de fik de sidste stumper til Kina, inden askeskyen fra Island, stoppede flytrafikken i det meste af Europa.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/4 2010 klokken 15:04

”Kun takketvære en hurtigtænkende medarbejder og en god portion held, fik vi de sidste stumper af sted fra England, inden store dele af luftrummet over Europa blev lukket, som følge af det Islandske vilkanudbrud,” kom det fra Whitmarsh.

”Da vi skulle til at sende det sidste af sted, blev luftrummet over England lukket, så der måtte hurtigt findes en anden udvej.”
”En medarbejder fra fabrikken, satte sig i en bil, med stumperne i bagagerummet, for at køre til Paris, der stadig var åben for flytrafik på det tidspunkt.”

”Medarbejderen havde booket plads på det fly der skulle lette klokken 11, men som følge af udviklingen, var det rykket frem, så det lettede klokken 9.50,” kom det oplysende fra Whitmarch.

Klokken 10 blev lufthavnen i Paris lukket, så det må siges at være i absolut sidste øjeblik.

”Så selvom der var lidt stress på, har vi alle de nødvendige stumper og kan nu fokusere 100 % på løbet,” sluttede en glad Martin Whitmarch.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas Grand Prix: 2. Frie træning - Hamilton hurti Kinas Grand Prix: 3. træning: Webber i front »