Kinas Grand Prix: 1. Frie træning - Button hurtigst

McLaren og Jenson Button stod øverst på listen over hurtigste tider, efter morgenens første frie træning var afsluttet i Kina. Rosberg og Hamilton var på de efterfølgende pladser. Schumacher endte som nummer fire.

Jenson Button . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/4 2010 klokken 09:04

Inden den første træning gik i gang, var der mange der havde forudset, at McLaren, med deres F-duct, ville blive svære at slå i Kina, da banen ved Shanghai ville favrotiserer dette aerodynamiske trick.

Det lader til dels at holde stik, da begge de to McLaren racere endte helt fremme i front, kun Mercedes lod til at kunne udfordre dem, hvilket måske er en anelse overraskende.

Jenson Button fandt sig godt tilpas på den hurtige bane, hvor hans kørestil viste sig stærkere end holdkammerat Hamiltons.

For Mercedes, var det endnu engang Nico Rosberg der var den hurtigste af de to tyskere, hvilket fik ham kilet ind mellem de to McLaren kørere. Mens Schumacher blev noteret som fjerde hurtigste mand, denne fredag morgen.

Mest action skete dog kort inden afslutningen af træningen, da Sebastien Buemis Toro Rosso racers affjedring kollapsede under nedbremsning for enden af langsiden, hvilket sendte ham voldsomt i vægen, med høj hastighed.
Buemi slap heldigvis uskadt fra uheldet, der medførte rødt flag. Samtidig trak Toro Rosso Alguersuari ud, da man var nervøs for, at der var tale om en konstruktionsfejl.

Ferrari havde også en mindre heldig morgen, da de endnu engang måtte se en motor stå af, da der kom voldsom røg ud af Alonsos motor.

Red Bull viste ikke meget, men Vettel formåede dog at sætte femte hurtigste tid. Noget vi nok kan forvente bliver bedre senere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher enig med Alonso 20 løb i 2011 »