Schumacher enig med Alonso

Normalt er Alonso og Schumacher sjældent enige om noget, men spanierens seneste udtalelse om, at han mener at Schumacher stadig kan vinde mesterskabet, bakker Michael Schumacher fuldt ud op om.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/4 2010 klokken 10:04

Michael Schumacher har ikke fået den start på sit comeback, som mange havde håbet og forventet, men det betyder ikke, at han har nedjusteret sine mål.

I et interview med Autosport, hvor Schumacher bliver spurgt ind til, om han er enig med Alonsos seneste udtalelser, hvor spanieren udtaler, at Schumacher stadig er en af bejlerne til årets Formel 1 verdensmesterskab, svarede tyskeren: ”helt klart, ja.”

”Vi kan tydeligt se på ranglisten, at det er muligt at kæmpe med i front, til trods for at man er udgået i et enkelt løb, noget der kan ske for os alle og noget jeg forventer vil ske for de forreste også,” kom det fra tyskeren.

Når vi efter Kinas Grand Prix, rykker til Europa, for at kører i Spanien, vil Mercedes GP komme med en større opdatering af deres racer, hvilket som minimum skulle lukke hullet op til Ferrari, McLaren og Red Bull.

”Vi har en meget lang sæson foran os, så jeg er meget fortrøstningsfuld over for mulighederne. Sådan som udviklingen kører, er der en god chance for at vi vil have mulighed for at kæmpe med helt i front inden længe,” sluttede en yderst optimistisk Michael Schumacher.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso tror på Schumacher Kinas Grand Prix: 1. Frie træning - Button hurtigs »