Alonso tror på Schumacher

Fernando Alonso, der i år er rykket til Michael Schumachers gamle arbejdsgiver Ferrari, udtaler, at man ikke skal tro, at Schumacher er ude af kampen om mesterskabet, til trods for hans beskedne start på sæsonen. ”Han er stadig den Michael Schumacher vi kender.”

Michael Schumacher . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/4 2010 klokken 10:04

”Jeg respektere Michael Schumacher, mindst lige så meget, som jeg gjorde for tre år siden,” udtalte Fernando Alonso til Bild. ”Han er stadig den Schumacher vi alle kender, og jeg er sikker på, at han vil vise os alle, at han fortsat er skarp, så snart han har bilen til det.”

I modsætning til Alonsos og ikke mindst ferraris holdning til Mercedes og Michael Schumacher, tror Red Bulls Mark Webber ikke så meget på Mercedes i år.

”Som jeg ser det, er det Ferrari og McLaren vi skal kæmpe med i år. Mercedes klarer sig ok, men ikke så godt som de to andre,” kom det fra Webber.

Ifølge Webber, er det den der har den mest stabile bil, der løber med den samlede sejr. En disciplin der indtil videre ikke har været Red Bulls styrke, men som Horner og Co. Satser på, er i klar bedring, når de i weekenden skal forsøge at følge op på triumfen fra Malaysia, i Kinas Formel 1 Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel vil vinde igen Schumacher enig med Alonso »