Kinas Grand Prix: 2. Frie træning - Hamilton hurtigst

I forhold til den første træning, byttede de to McLaren kørere plads, så det nu var Hamilton der toppede, med Button som nummer 3. Rosberg var igen nummer to, og Schumacher igen nummer fire.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/4 2010 klokken 11:04

Dagens anden træning, mindede utroligt meget om den første. Ferraris effektive mekanikere havde allerede fået repareret Alonsos racer, så det spanske håb kunne deltage i denne anden træning også, hvilket han kvitterede med at være den hurtigste af de to Ferrari kørere.
Alonso endte dog noget skuffende nede på en 10. Plads, over et sekund langsommere end Hamilton. Noget tyder på, at det er lidt op af bakke for Ferrari i denne weekend.

Sebastian Vettel blev igen noteret som den hurtigste Red Bull køre, hvilket igen betød en 5. hurtigste tid, som i første træning. Webber lå dog lige efter den unge tysker, 2 tiendedele sekund efter.

Efter Buemis voldsomme uheld i første træning, var der ikke de store forventninger til at se ham på banen igen, hvilket vi heller ikke så. Dog valgte Toro Rosso ikke at holde Alguersuari inde.
Alguerisuari kvitterede for tilliden, ved at sende Toro Rosso raceren helt frem på en 8. plads, lige efter Sutil i den hurtigste af de to Force India racere.

Senna sluttede tidstabellen af, med en tid der var mere end 6 sekunder langsommere end Hamiltons hurtigste tid. Så der er stadig meget at ønske fra bundholdene.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Årsagen til Buemis crash fundet McLaren ud af asken »