Buemi ønsker ny bil

Imens Mercedes vil give Michael Schumacher en ny bil, så ønsker Sebastien Buemi også at få en ny bil fra Toro Rosso. Der er for meget dårlig karma over chassiset, så nu skal der ny karma til Buemi for heldet må snart komme.

Sebastien Buemi . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 20/4 2010 klokken 20:04

Det har været en dyr sæsonstart for Sebastien Buemi. Fire løb er kørt, og der har været tre dyre reperationer af det chassis, som Sebastien Buemi kører i. Det handler om psykologi, og den kender man også hos Red Bull med Sebastian Vettels navngivne biler.

I Australien kværnede Kamui Kobayashis vildtfarne Sauber-racer ind i siden på Buemi. I fredags brød begge forhjulsophæng sammen og bilen ramte i høj fart dækmuren. Søndag blev Buemi taget ud af Vitantonio Liuzzi.

Starten er gået og et halvt minut senere kunne Toro Rosso-mekanikerne se frem til en ny genopbygning af en ødelagt STR5.
Copyright Bridgestone Motorsportmedia


Chassiset er ifølge franske ’Auto Hebdo’ stadig funktionsdygtig, så det er ren psykologi, når Sebastien Buemi beder Toro Rosso om et nyt chassis. Overtro spiller dog også en stor rolle i mange racerkøreres liv.

Den schweiziske kører jokede til den schweiziske avis ’Blick’:

”Først er jeg nødt til at besøge paven, og siden tage forbi Lourdes. Jeg er nødt til at få noget mere held.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brundle ville have uddelt straffe Løsning på sort guld »