Mosley langer ud efter di Montezemolo

Svag karakter, let at påvirke, kan ikke vinde løb på lille budget – dette er blot nogle af de meninger den tidligere præsident for den internationale motorsportsorganisation, FIA, beriger omverdenen med i et interview.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/4 2010 klokken 13:04

Luca di Montezemolo er en svag karakter og hans team vil umuligt kunne vinde løb med samme budget som sine konkurrenter. Det mener den tidligere FIA-præsident, Max Mosley.

I et interview, der kan læses i maj-udgaven af det britiske motorsportsmagasin, F1 Racing, kritiserer han di Montezemolo, nuværende Ferrari-præsident.

Mosley udtaler: "Luca er meget, meget god til mennesker og han er helt sikkert en meget venlig og behagelig person.”

”Men efter min mening har han også en meget svag karakter, så han er let at påvirke."

Mosley hævder også, at Ferrari "ikke er parat til at kæmpe på lige fod med de andre teams," og mener yderligere at Maranello-teamet vil "falde igennem", hvis de anvender samme budget som deres konkurrenter.

"Mellem januar og maj i 2008 havde vi en række møder, og alle var enige om et budgetloft og teknologiske begrænsninger, men Ferrari var altid imod det.”

"Jeg tror, det er fordi de ved, at hvis de havde det samme beløb til rådighed som de andre teams, så ville de falde igennem," slutter Mosley.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli Formel 1 dækleverandør? Lotus Racing i toppen »