Formel 1 bilerne hjemme igen

Efter flyveforbuddet, for de fleste fly, over Europa, er blevet ophævet, er det nu også lykkedes for FOMs Boeing 747, at få flyvetilladelse og mulighed for at flyve Formel 1 holdenes racere hjem fra Kina. Nu skal der arbejdes på opdateringer af bilerne.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/4 2010 klokken 10:04

Næsten en hel uge, har holdenes teknikere måtte vente i uvished, inden de nu endelig har fået deres racere tilbage til Europa, efter Kinas Grand Prix hjemturen, blev forsinket af den Islandske askesky.

Red Bull har planlagt at indføre deres version af den meget omtalte F-Duct, inden løbet i Spanien, et arbejde Christian Horner frygtede, at de måske blev nød til at udsætte, hvis ikke bilerne snart kom retur.
At de nu er landet, betyder, at Red Bull mekanikerne vil komme på overarbejde, men at de vil nå det.

Også hos McLaren var der bekymringer: ”Forsinkelsen vil helt sikkert blive en udfordring,” kom det fra Martin Whitmarsh. ”Men vi vil klare den.”

Det er ikke kun bilerne der har været forsinket. En stor del af holdets stab, herunder mekanikere, har også fået en lille ferie i Kina, som sluttede i går, da de kom retur til Europa, sammen med racerne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus Racing i toppen Formel 1 skal udvikle til privatbilisten »