Monacos GP. Vejret

Endnu et regnvejrsløb er i vente, når vi i den kommende weekend, med start allerede torsdag, skal se Formel 1. Denne gang fra den legendariske gadebane i Monaco. Selve løbet ser dog ud til at blive tørt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/5 2010 klokken 14:05

Der har været lidt forskellige meldinger i løbet af ugen, omkring vejret i Monte Carlo, hvor der i den kommende weekend skal afvikles Formel 1.

Torsdag, der byder på den første træning, på de snævre gader, er der lagt op til den helt store regndans.
Samtidig meldes der om relativt kolde lufttemperaturer, på lige i underkanten af 20 grader. Noget vi Danskere dog ikke vil anse som koldt.

Fredag, der normalt er den store showdag, hvor der bliver bragt store mængder Champagne ind til de rige, bliver der ikke rigtigt lagt op til noget sjovt, da det også her, vil stå ned i lår-fede stråler.

Lørdag: Kvalifikationsdag. Overskyet vejr, med mulighed for regn. Så der er lagt op, til en spændende og uforudsigelig kvalifikation, der kan ende med at have kæmpe betydning for udfaldet på løbet, da Monaco nok er den bane, hvor det er sværest at overhale på.

Søndag: Løbsdag. Som det ser ud nu, vil løbet blive afviklet i tørvejr. Temperaturerne vil snige sig over 20 grader, måske helt op på 22 grader. Så det ser ud til, at vi vil få et smukt løb, med fin udsigt over havnen og de mange flotte og store yachts. Som en sidebemærkning kan det nævnes, at nogle af disse koster 350.000 EUR om ugen, hvis man skulle være interesseret i at leje en yacht til næste års GP i Monaco.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1 besøgte Rallysportens Dag Kørerne får det sværere i Monaco »