Endnu et spansk hold på gridden?

2011 vil måske blive året hvor, der er to spanske hold at finde på gridden. I hvert fald hvis man spørger præsidenten for det spanske automobilforbund, Carlos Gracia.

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 20/5 2010 klokken 15:05

Epsilon Euskadi er navnet på et muligt nyt hold, der skal kæmpe med i motorsportens kongeklasse, Formel 1, fra 2011 sæsonen.

Holdet har ansøgt om den 13. plads på gridden og med støtte fra det spanske automobilforbund har de måske en reel mulighed.

Holdet har allerede deltaget i Le Mans med en bil de selv udviklede, ee1, der deltog i 2008. På det grundlag mener Carlos Gracia, at holdet bestemt er i stand til at bygge en konkurrencedygtig bil.

"Da det 'gamle' FIA uddelte licenser for at deltage i Formel 1, blev det gjort for hurtigt og ikke ved at vurdere hvert enkelt holds infrastruktur. Jeg tror, det er sandsynligt, at det ville have været gjort anderledes nu og har stort håb til det vil."

Med det citat refererer han med stor sandsynlighed til valget af USF1, et hold, der ikke viste sig i stand til at stille til start i Bahrain og ikke engang fik gjort et enkelt chassis færdigt.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco GP – Galleri 2 Lotus flytter fokus »