Ferrari forlænger med Massa

Ferrari har i dag forlænget deres kontrakt med Ferrari-kører Felipe Massa, så den nu gælder til og med år 2012. Kontraktforlængelsen med brasilianeren skal sikre stabilitet i teamet.

Felipe Massa besøger en Shell olieplatform udenfor Brasilien . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 9/6 2010 klokken 16:06

I denne weekend kører Felipe Massa hans Grand prix nummer 70 for den stejlende hingst. Det nummer når nu over 100, da Ferrari i dag har forlænget med den populære brasilianer til 2012.

Teamchef Stefano Domenicali udtaler om kontraktforlængelsen:

”Felipe har været en del af Ferrari i næsten et årti, og sammen med os, er han vokset som kører, og som mand, gennem meget svære tider så vel som lykkelige tider.”

Felipe Massa behøver ikke søge arbejde på Shell olieplatformen. Han er nu sikret arbejde indtil 2012.
Copyright Ferrari Media


”Vi ønskede at sikre stabilitet i fremtiden, og tro på værdien af vores kørerduo er uden lige, hvad angår talent, fart og evnen til at arbejde sammen for holdets bedste.”

Felipe Massa er glad for forlængelsen, og den tillid holdet giver ham:

”Jeg er glad for at have fået muligheden for at køre for Ferrari i yderligere to sæsoner. Gennem hele min Formel 1-karriere har jeg altid kørt med en motor fra Maranello, og det er med stolthed, at jeg kan fortsætte arbejdet med holdet, som jeg opfatter som min anden familie.”

Resultatet af de foreløbig 69 kørte Grand Prix-løb lyder på 11 sejre, 30 podiepladser, 51 pointgivende afslutninger, 15 pole positions, 12 hurtigste omgange og 360 point.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas Grand Prix: Vejret Vettel tager ikke skylden »