Canadas Grand Prix: Vejret

Så er det tid til Formel 1 igen og denne gang er vi tilbage på det amerikanske kontinent. Den smukke Gilles Villeneuve bane lige udenfor Montreal, ligger endnu engang asfalt til Canadas Formel 1 Grand Prix, som måske kan blive endnu et regnvejrsløb.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/6 2010 klokken 15:06

En af kørernes ynglingsbaner, er utvivlsomt banen lige udenfor Montreal i Canada. Det er desværre også en bane, vi ikke har haft fornøjelsen af de sidste par år. Men nu er den tilbage.

Fredag byder på let overskyet vejr, dog uden det skulle betyde regn. Temperaturerne kommer til at ligge omkring de 20 grader. Så der er gode forhold til at træne under.

Lørdag . Kvalifikationsdagen skulle blive en super skøn dag, med kun få skyer på himlen, til at dække den Canadiske sol. Temperaturerne stiger til omkring 25 grader, hvilket Ferrari helt sikkert vil være glade for.

Søndag . Tid til endnu et formel 1 Grand Prix. Hvis meteorologerne får ret, vil vi skulle overvære endnu et regnvejrsløb. Temperaturerne falder ned til omkring de 20 grader igen. Så hvis det holder stik, bliver det noget af en udfordring, da alt træning og kvalifikation, er blevet afviklet i tørvejr.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tost vil have kundebiler tilbage Ferrari forlænger med Massa »