Brawn mod flere Mercedes hold

Hvis det står til Ross Brawn, kommer vi ikke til at se flere Formel 1 hold med Mercedes motor i fremtiden, selv om Mercedes angiveligt har afholdt et møde, med endnu et hold, angiveligt Red Bull, som McLaren afviste sidste år.

Mercedes GP teamchef Ross Brawn . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/6 2010 klokken 13:06

Sidste år, havde Red Bull Racing udtrykt ønske om, at skifte de problematiske Renault motorer ud med de mere stabile og langt stærkere motorer fra Mercedes, noget mercedes gerne ville være med til, men som McLaren, der på det tidspunkt, delvist var ejet af Mercedes og dermed havde de veto ret i sådanne beslutninger.

Nu spøger Red Bull igen og McLaren er ikke længere en del af Mercedes familien, men det betyder ikke, at vi vil se Red Bull med Mercedes Power i 2011.

Nu er det Mercedes GP chef, Ross Brawn der sætter sig mod, at endnu et hold får de eftertragtede motorer.

”Mercedes leverer allerede motorer til 3 hold og jeg mener ikke, at der er plads til et 4. hold,” kom det fra Brawn. ”Vi skal ikke blot tænke på, om det er muligt, men også sikre os, at de hold der har motorerne fra Mercedes, bliver behandlet ordentligt.”

Om det er rigtigt eller om det er fordi, han ikke ønsker feltets nok bedste motor, over i det nok bedste chassis, kan vi kun gætte om.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel tager ikke skylden Le Mans denne weekend »