• Forside

Webber klar til San Marinos Grand Prix

Forud for det første Grand Prix i Europa er Mark Webber sikker på, at holdets problemer er løst. og at teamet igen vil være blandt de forreste i feltet. Hele vejen til mål, denne gang.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/4 2006 klokken 10:04

Ifølge Sam Michael, har holdet arbejdet hårdt med at finde en løsning på de problemer, der forsagede et pludseligt stop i Australien.

”Vi har siden sidste løb testet en del, herunder vores test på den italienske Vallelunga bane og i Barcelona,” kom det fra Michael, der er sikker på, at de ikke kun vil være hurtige på søndag, men også stabile.

”De problemer Mark havde med gearkassen i Australien, har vi identificeret og løst, så vi skulle meget gerne undgå at se det igen,” kom det fra den optimistiske chef.

”Vi stiller til start med en ny aerodynamisk pakke til løbet, der tager hensyn til de lidt specielle krav der er på Imola,” tilføjede han.

Rent motormæssigt, er Michael sikker på, at Cosworth vil hjælpe holdet helt frem på gridden, hvorfor han er sikker på, at Williams nu er helt klar til at tage kampen op med de bedste hold.

Holdets førstepilot, australske Mark Webber, stiller ligeledes til start i Italien med en selvtillid, der er i top og en tro på, at Williamsraceren kan hjælpe ham helt frem i forreste række.

”Jeg har altid været meget glad for at køre på Imola banen, så de seneste meget positive tests i Spanien og Italien har kun gjort mig mere optimistisk,” udtaler Mark Webber.


Mark Webber håber på, at bilen holder i mål dennegang.

Både Webber og Rosberg stiller til start med friske motorer, da ingen af dem kom i mål i Australien. Dette betyder også, at de får den nyeste Cosworth motor ét løb tidligere end forventet, hvilket alle tror bliver en fordel.

”Vi har testet med den nye motor, som virker overbevisende. Den har ikke på noget tidspunkt vist svaghedstegn, så optimismen er i top,” sluttede en meget optimistisk Mark Webber, der glæder sig til at køre løb igen efter den lidt lange pause.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER