• Forside

Flere Schumacher rygter

De seneste rygter vedrørende Michael Schumachers fremtid peger på, at Ferrari officielt vil annoncere at den syvdobbelte verdensmester har valgt at forlænge med holdet for yderligere et år.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/4 2006 klokken 10:04

Den officielle annoncering vil angiveligt finde sted, når Formel 1 feltet kommer til Tyskland i maj måned.

Således skulle alle forlydender om, at Schumacher skulle være på vej over til Red Bull eller Renault, ja sågar McLaren, dermed være manet i jorden.

Det er selvfølgelig kun rygter, så intet er endeligt for nogle af de interesserede parter. En ting de fleste dog er sikker på, er, at den nu 37-årige tysker ikke vælger at stoppe efter denne sæson.


Michael Schumacher klar til at vinke til sine fans yderligere et år.

Tidligere år har mange gange budt på ”Schumacher stopper efter denne sæson” rygter, men alle kan se, at den tidligere verdensmester stadig hungrer efter at vinde, hvorfor disse rygter helt er forsvundet.

Dog skulle der kun være tale om en forlængelse af kontrakten, på et enkelt år, hvilket underbygger teorien om, at Michael Schumacher vil forlade Formel 1 som verdensmester. Hvis han kan.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER