Et spørgsmål om tid

Ifølge Red Bull chef, Christian Horner, er det kun et spørgsmål om tid, inden striden mellem Hamilton og Button bryder ud i lys lue. ”De er begge ekstremt konkurrenceminded og vil begge gøre alt for at vinde.”

Nico Rosberg, Jenson Button, Adrian Newey og Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/7 2010 klokken 13:07

Ifølge Christian Horner, er det vi ser hos McLaren ikke det sande billede, når vi ser de to verdensmestre hygge sig med at køre Scalextric biler, eller besøger samlingen af legendariske racerbiler i McLerens garage.

”Hamilton og Button, viser offentligheden, at de har det godt med hinanden, men virkeligheden er en helt anden,” kom det fra Horner, der henviser til situationerne, hvor Button ønsker at snakke og joke, mens Hamilton bare afviser ham.

”Vi så, at det var tæt på at gå galt i Tyrkiet, da de to rørte hinanden på banen, efter Vettel og Webber havde kolideret,” forklarede Horner.

”Det er meget muligt, at det blot er ønsketænkning, men for mig, er der tale om lidt røg i bakspejlet,” kom det forklarende fra Red Bull chefen.

”Der er tale om den tidligere verdensmester og den forsvarende verdensmester, og jeg er sikker på, at ingen af dem, har et nummer to på deres kontrakt, hvilket betyder at de vil kører hårdt mod hinanden, til det sidste.”

Så ifølge Christian Horner, er det altså kun et spørgsmål om tid, inden vi ser de to køre hinanden af i en direkte duel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Webber får Luscius Liz Senna ude »