Schumacher coming home

I denne weekend bliver Tysklands GP afviklet, og det er med den tilbagevendende Michael Schumacher, i en anden rolle, end de fleste havde forventet. Vil den 7 dobbelte verdensmester give publikum, det de fleste forventede da han annoncerede sit come back, når han kommer hjem til Tyskland?

Adrian Sutil, Nico Rosberg og Michael Schumacher . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/7 2010 klokken 11:07

Mercedes har meldt ud, at de på ingen måde fortryder at de, sammen med Ross Brawn, fik overtalt Michael Schumacher til at komme til bage til Formel 1.

Yderligere bekræftes det, at den 7 dobbelte verdensmester er at finde på holdet, mindst endnu et år, til trods for, at der har været rygter om andet.

I den kommende weekend gælder det så Tysklands Formel 1 Grand Prix, hvor Michael Schumacher vil gøre alt, for at tilfredsstille det hungrende tyske publikum, der havde forventet så meget af den store mester.

Schumacher, der lige nu, kun er den 3. bedste tysker i feltet, efter Vettel og Rosberg, skal til at vise sin tidligere hunger efter sejre, hvis publikum ikke helt skal glemme, at han er med igen. Selv Sutil er tæt på, at gå forbi Schumacher i mesterskabet, hvilket på ingen måde, kan være tilfredsstillende for den så sejrsvandte tysker.

Mercedes mororsportsdirektør, Norbert Haug forsvarer dog Schumacher med, at bilen ikke har været der hvor de gerne ville have den og at han forventer, at Schumacher vil vinde løb igen, så snart pakken er på plads.

Om Schumachers comeback, var en lige så stor fejl, som Lance Amstrongs come back til Touren, er op til den enkelte at bedømme, eller skyldes det hele et internt væddemål, der er indgået mellem Amstrong, Schumacher og Tom K? Et væddemål Tom K. ligger til at vinde, med hans ind til videre 8 Le Mans sejre.
Amstrong har i givet fald tabt, men indtil videre, har Schumacher ikke opgivet at vinde en ottende titel, hvilket betyder, at Tom må vente med at fejre sin sejr, mindst et år mere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel: F1-kørere er egoister Nej tak til frontvinge »