Nej tak til frontvinge

Ifølge en Red Bull mekaniker, var Mark Webber slet ikke interesseret i at bruge den nye frontvinge, hvorfor det undrer ham meget, at der efterfølgende kom så stort postyr over at Vettel fik den.

Hamilton jagtede Webber hele løbet . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/7 2010 klokken 12:07

Mark Webber skulle, ifølge en unavngiven mekaniker hos Red Bull, have udtalt, at han ikke ønskede at anvende den nye frontvinge under Englands GP, for små to uger siden.

”Mens han kørte med den nye frontvinge, klagede han over, at han ikke mente, at den gjorde det bedre end den gamle, snarere tvært imod,” kom det fra mekanikeren. ”Han havde simpelthen en dårlig fornemmelse af den, hvorfor han ikke ønskede at anvende den.”

Derfor undrer det ham også meget, at der kom så stort et postyr ud af det, da de pludselig kun havde en vinge til rådighed, som ledelsen så valgte at give til Vettel, der havde en god fornemmelse af den.

”Jeg mener klart, at ledelsen tog den rigtige beslutning, ved at give den til Sebastian (Vettel red.), da han lod til at have stor glæde af den,” sluttede mekanikeren.

At Webber alligevel røg i det røde felt, efter at vingen blev sendt over til Vettel, må hænge sammen med måden hvormed man gjorde det, mere end det, at man gjorde det.

Det vides endnu ikke, om Red Bull stiller til start med den nye vinge, til weekendens tyske Formel 1 GP.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher coming home Top Gear med på Hockenheim »