• Forside

Massa skal en tur forbi hospitalet

Sidste år på dette tidspunkt lå Felipe Massa, om ikke kæmpende for sit liv, så for at hans liv kunne bevares så meget som muligt. Det er et år siden Massa mødte fjederen. Nu tager han tilbage til hospitalet.

Massa foran Alonso . Copyright Bridgestone Motorsport

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/7 2010 klokken 08:07

Felipe Massa vil bruge en af de kommende dage på at tage en tur forbi AEK-hospitalet i Budapest. Ikke for at komme under opsyn, men for at takke hospitalet og dets personale for at have passet godt på ham.

Det betyder en del for den følelsesmæssige brasilianer.

”På det personlige plan er det vigtigt,” siger Massa.

Ferrari mekanikere sender en hilsen til Felipe Massa søndag morgen i Ungarn.
Copyright Ferrari Media


”De (plejepersonalet på AEK, red.) behandlede mig godt, og jeg ønsker at sige hej til dem alle og nyde en samtale med dem.”

”Hvis det lyder for følelsesmæssigt, så er det fordi det der skete for mig sidste år var et væsentligt øjeblik i mit liv, en kæmpe ting og på en måde noget meget specielt fra det menneskelige synspunkt.”

Felipe Massa og Stefano Domenicali
Copyright Ferrari Media


Felipe Massa frygter dog ikke banen, der nær havde kostet ham livet. Tværtimod tror den brasilianske kører på, at der er en grund til, at han stadig er her.

”Det var en meget svær tid for mig.”

”Men nogle mente, at jeg stadig skulle være her, så jeg er her, meget glad og arbejder. Stadig udføre mit job og tage tilbage til Ungarn og forsøge at opnå et godt resultat her.”,

Felipe Massa har lært at beskytte sig selv.
Copyright Ferrari Media


Løbet i søndags viste også, at Felipe Massa havde indhentet det tabte, men om han reelt kunne have vundet i Hockenheim, ved vi ikke.

Felipe udtalte selv, at dækkene havde været problemet, men det lagde man ikke mærke til som tilskuer på banen, hvor han trak fra i flere perioder.