Lotuschef skuffet over Ferrari

Lotus' chef, Mike Gascoyne, blander sig nu i koret, der langer kraftigt ud efter Ferraris beslutning om, at give Fernando Alonso førstepladsen under weekendens Formel 1 Grand Prix i Tyskland. De snød publikum, mener han.

Mike Gascoyne og Lotus teamchef Tony Fernandez . Copyright Lotus Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/7 2010 klokken 09:07

Hvis der er en i Formel 1-feltet, der har erfaring med hvordan man driver et hold, under forskellige topledelser, så er det den nuværende Lotuschef, Mike Gascoyne, der blandt andet har Renault, Toyota, Jordan og Force India på sit CV.

Nu er det Lotus, der har hyret den erfarne brite ind, til at få deres hold kørt i stilling, som et kommende tophold, hvilket han er den af de nye, der har klaret bedst.

Men Gascoyne er ikke kun dygtig til at få et hold til at fungere (noget der dog ikke lykkedes for ham hos Toyota), han har også nogle stærke holdninger.

”Jeg kan ikke forstå, at Ferrari handlede som de gjorde under Tysklands Grand Prix,” kom det fra briten.

”De ved, at holdordre er ulovlige og alligevel gjorde de det så åbenlyst, at publikum ikke var i tvivl om, at de blev snydt.”

”Jeg er ikke så naiv, at jeg ikke ved, at der kommer et tidspunkt på sæsonen, hvor det giver mening, at lukke en forbi for at kunne vinde mesterskabet, da det er klart, at holdet står over alt.”

”Men at gøre det nu og så klodset, er ikke i orden, de ville under alle omstændigheder slutte et og to,” tilføjede han.

”Ved den måde Ferrari gjorde det på, opnår de ikke andet, end at deres fans, og alle andre Formel 1-fans for den sags skyld, vender dem ryggen. Ingen er interesseret i at se en kører få den fordel, som Alonso fik. Slet ikke på denne måde,” sluttede Gascoyne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa skal en tur forbi hospitalet Button langer ud efter Ferrari »